GEITENZUIVEL
VAN ’T WAD





Start introductie

ALL NATURAL PREMIUM GOATCHEESE

Dagelijks wordt bij De Molkerei verse geitenmelk verwerkt tot de bekende eindproducten van Naturels, een naam die is ontstaan uit de verwijzing naar de natuurlijke bereidingswijze. De kaas wordt bereid en verpakt zonder kleur- of smaakstoffen en zonder conserveringsmiddelen.

DE KAASMAKERIJ

In de kaasmakerij wordt rauwe melk opgeslagen in de koeltank, waarna het direct verwerkt wordt. Om volledig op smaak te komen krijgt de zachte geitenkaas drie dagen de tijd om te rijpen en op smaak te komen.

Afhankelijk van de smaak worden er groene kruiden of andere smaakmakers als knoflook, ui of tapenade toegevoegd. Daarna wordt deze specialiteit zorgvuldig verpakt onder 100% zuivere zonnebloemolie in glazen potten, transparante kuipjes of emmers.

MEDITERRANE SPECIALITEITEN

Het succes van De Molkerei is te danken aan de premium kwaliteit van onze Friese geitenkaasdelicatessen.

Het leveren van kwaliteit staat centraal in ons dagelijks doen en handelen. Dat geldt voor onze ambachtelijke kaasmakerij en bij het maken van onze Mediterrane Specialiteiten.



De Molkerei op Facebook

“Onze liefde voor de geit, passie voor smaak en streek zijn iedere dag de drijfveer om de beste, ambachtelijke Friese geitenkaas te maken en steeds meer mensen te interesseren voor specialiteiten gemaakt van geitenmelk.”

Els Hartog

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Wij gebruiken functionele, analytische en tracking cookies om onder andere uw voorkeursinstellingen te onthouden en uw surfgedrag bij te houden. Er worden tevens cookies door derden geplaatst. Als u doorgaat met het gebruik van deze website zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. Lees de Privacy Voorwaarden voor meer informatie. Hierin staat ook beschreven hoe u eventueel cookies kunt uitzetten.

Sluiten